Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Skype hívás

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Szaloncukor rendelés telefonon +36 70 226 9272

Külön szolgáltatásaink
Magánszemélyek és cégek különleges kéréseit is szívesen és rugalmasan igyekszünk teljesíteni. Ha Ön külföldi barátjának, rokonának küld szaloncukrot, kérésére egy karácsonyi lapot is mellékelünk a csomaghoz, melybe beleírjuk személyes üzenetét. Ez a szolgáltatásunk ingyenes. Cégek számára a kívánt súlyban, logóval ellátott csomagolásban is tudunk szaloncukrot kiszolgálni, kérje ajánlatunkat! Bármilyen más elképzelését is megvalósítjuk.
 
Tisztelt Megrendelőnk,

SzaloncukorSzaloncukorPosta.hu a megrendelést a visszaigazolásban közölt ellenérték (termékek ára és szállítási költség) számlánkra történő beérkezésekor fogadja el.
A gyártók általában nem szállítják azonos időpontban az összes szaloncukor fajtát, a teljes termékpaletta általában csak karácsony előtt néhány héttel érhető el. Munkatársaink az áru beérkezésekor azonnal összeállítják a megrendelést és úgy postázzák, hogy a figyelembe véve a szállítási határidőket, karácsony előtt mindenképpen megérkezzen a csomag. Előre nem látható okok (szállítók sztrájkja, rendkívüli időjárási körülmények, stb.) miatti esetleges késésért azonban nem tudunk felelősséget vállalni.

szaloncukor szállításA SzaloncukorPosta.hu által összállított csomagokat a DPD Hungária Kft.  szállítja ki bel- és külföldön. Bár a DPD kínálja számunkra a legjobb árakat, érdemes a díjakról -melyeket a SzaloncukorPosta.hu azonos áron, haszonkulcs felszámolása nélkül szolgáltat- tájékozódni. Ha lehetőség van több rendelés azonos helyre való egyszerre postázására, lényegesen kedvezőbbek a feltételek, mivel a súly emelkedésével alig drágulnak a szállítás költségei.

Amennyiben ötvenezer forint feletti értékű megrendelést szeretne a SzaloncukorPosta.hu portálunkon egyszerre leadni, kérjük jelezze az  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.  e-mail címünkön, hogy egyedi, az oldalainkon közöltnél kedvezőbb árakkal kereshessük meg Önöket.

Szívesen várjuk észrevételeit:

Hívjon Skype-on!     Mail to www.Szaloncukorposta.hu.  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.      Hívja telefonon a SzaloncukorPosta.hu-t!  +36 70 226 9272

 

 
Vásárlási feltételek

 

Szaloncukor

 

 A www.SzaloncukorPosta.hu üzemeltetője a Tanárkell Kft.

 

 

 

 • Társaságunk székhelye: 6726. Szeged, Bérkert u. 29.
 • Adószámunk: 11675107-2-06
 • EU, közösségi adószámunk: HU11675107
 • Cégjegyzékszámunk: 06-09-014772
 • Bankszámlaszámunk: BIC / SWIFT: BACX HUHB
  IBAN HU54 1091 8001 0000 0093 5790 0009
 • Telefonszámunk: +36 70 226 9272
 • E-mail címünk: Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.
 • Adatvédelmi nyilvántartási számunk: NAIH-88532/2015
 • Bejelentés-köteles kereskedelmi tevékenység nyilvántartási számunk: 0963/2010.

 

Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbiakat szíveskedjen elolvasni!

Bővebben...
 
Szállítási díjak és idők

 

Szaloncukor szállításA SzaloncukorPosta.hu csomagjait a DPD (Dynamic Parcel Distribution) szállítja. A szállítási díjakat már nem terheli további, csomagolási vagy más egyéb költség.

A megrendelésnél, a szállítási cím megadásakor a termékek árához a SzaloncukorPosta.hu webáruház önműködően kiszámítja és hozzáadja a megfelelő szállítási költséget.

 

Bővebben...
 
A csomag nyomonkövetése

Szaloncukor doboz

Csomagja útját a tőlünk e-mailban megkapott kóddal nyomon tudja követni, s azt is megtudhatja, melyik napon, milyen napszakban  szállítják  házhoz Önnek a karácsonyi szaloncukrokat.
Bővebben...
 
Visszavételi szabályzat

Visszavételi szabályzatVásárlónk a megrendelését a kézhezvételtõl számítva legkésőbb 14 napon belül vonhatja vissza.
Ha még postázás előtt, az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címünkre küldött e-maillal mondja le megrendelését, akkor ez Önnek nem jelent semmilyen költséget, mi azonnal visszautaljuk a vételárat. 

Bővebben...
 
Adatkezelési nyilatkozat

AdatvédelemA SzaloncukorPosta.hu üzemeltetője különös figyelmet fordít az Ön adatainak védelmére. Az adatkezelést a mindenkori, hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.

Bővebben...
 
 

 

Üzemeltetõ: Tanárkell Kft.  |  © 2007-2017. SzaloncukorPosta.hu
Add a Facebook-hoz