Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Skype hívás

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Szaloncukor rendelés telefonon +36 70 226 9272

Tisztelt Megrendelőnk,

SzaloncukorSzaloncukorPosta.hu a megrendelést a visszaigazolásban közölt ellenérték (termékek ára és szállítási költség) számlánkra történő beérkezésekor fogadja el.
A gyártók általában nem szállítják azonos időpontban az összes szaloncukor fajtát, a teljes termékpaletta általában csak karácsony előtt néhány héttel érhető el. Munkatársaink az áru beérkezésekor azonnal összeállítják a megrendelést és úgy postázzák, hogy a figyelembe véve a szállítási határidőket, karácsony előtt mindenképpen megérkezzen a csomag. Előre nem látható okok (szállítók sztrájkja, rendkívüli időjárási körülmények, stb.) miatti esetleges késésért azonban nem tudunk felelősséget vállalni.

szaloncukor szállításA SzaloncukorPosta.hu által összállított csomagokat a DPD Hungária Kft.  szállítja ki bel- és külföldön. Bár a DPD kínálja számunkra a legjobb árakat, érdemes a díjakról -melyeket a SzaloncukorPosta.hu azonos áron, haszonkulcs felszámolása nélkül szolgáltat- tájékozódni. Ha lehetőség van több rendelés azonos helyre való egyszerre postázására, lényegesen kedvezőbbek a feltételek, mivel a súly emelkedésével alig drágulnak a szállítás költségei.

Amennyiben ötvenezer forint feletti értékű megrendelést szeretne a SzaloncukorPosta.hu portálunkon egyszerre leadni, kérjük jelezze az  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.  e-mail címünkön, hogy egyedi, az oldalainkon közöltnél kedvezőbb árakkal kereshessük meg Önöket.

Szívesen várjuk észrevételeit:

Hívjon Skype-on!     Mail to www.Szaloncukorposta.hu.  Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.      Hívja telefonon a SzaloncukorPosta.hu-t!  +36 70 226 9272

 

 
 

 

Üzemeltetõ: Tanárkell Kft.  |  © 2007-2017. SzaloncukorPosta.hu
Add a Facebook-hoz