Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Skype hívás

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Szaloncukor rendelés telefonon +36 70 226 9272

Adatkezelési nyilatkozat

AdatvédelemA SzaloncukorPosta.hu üzemeltetője különös figyelmet fordít az Ön adatainak védelmére. Az adatkezelést a mindenkori, hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően végezzük.


Az oldalaink látogatása során adatok jutnak Önről a SzaloncukorPosta.hu birtokába. A böngészés során az Ön IP-címét, böngészőjének típusát, illetve az Önhöz rendelt 'cookie' azonosítót naplózzuk.

AdatvédelemA weben keresztül történõ megrendeléshez, szükséges az Ön egyéb adatainak megismerése is, például az Ön e-mail címe, neve, telefonszáma, számlázási és szállítási adatai. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon közölni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok megadása után veheti igénybe. Ezen adatokra a megrendelés teljesítéséhez, a honlap karbantartásához és fejlesztéséhez, statisztikai kimutatásokhoz van szükségünk. Adatait adatbázisunkban tároljuk, de kizárólag csak a fenti célokra használjuk.

Az Ön adatait védetten őrizzük, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg. Az adatokat harmadik fél részére kizárólag a célhoz (például rendelés teljesítése futárszolgálat igénybevételéhez) kötött mértékben adjuk ki, ám ilyen esetben a harmadik féltől legalább a jelen Adatkezelési Nyilatkozatban meghatározott szigorúságot követeljük meg.

 
 
 

 

Üzemeltetõ: Tanárkell Kft.  |  © 2007-2017. SzaloncukorPosta.hu
Add a Facebook-hoz