Ugrás a kosárhoz
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Skype hívás

Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez.

Szaloncukor rendelés telefonon +36 70 226 9272

Visszavételi szabályzat

Visszavételi szabályzatVásárlónk a megrendelését a kézhezvételtõl számítva legkésőbb 14 napon belül vonhatja vissza.
Ha még postázás előtt, az Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címünkre küldött e-maillal mondja le megrendelését, akkor ez Önnek nem jelent semmilyen költséget, mi azonnal visszautaljuk a vételárat. 


Amennyiben a vásárlástól a termék átvételét követően kíván elállni a vásárlástól, a Távollevők között kötötti szerződésekről szóló, 45/2014. (II. 26.) számú kormányrendelet szerint: A vásárló, az áru átvételét követő 14 napon belül, indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia az eladó címére.

A SzaloncukorPosta.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Önnek kell gondoskodnia, amennyiben ez költségel jár, azt a Vásárló viseli.

A fogyasztó nem gyakorolhatja elállási jogát például:
· olyan termék esetében, mely nem előre legyártott, hanem személyre szabottan a fogyasztónak, megrendelésére készült;
· romlandó termékek esetében;
· olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza. Az ilyen termék esetében is van elállási jog, amennyiben a csomagolást nem bontja meg a fogyasztó.

 

Kapcsolódó linkek:

 

Köszöni megértését a SzaloncukorPosta.hu

 
 

 

Üzemeltetõ: Tanárkell Kft.  |  © 2007-2017. SzaloncukorPosta.hu
Add a Facebook-hoz